Ontstoppen van lavabo’s

Wilt u uw lavabo ontstoppen ? Dan bent u bij Van Gompel op het juiste adres.

Voor zowel particulieren als bedrijven ontstoppen wij dagelijks lavabo’s. Dit doen we telkens op een zeer propere, correcte en veilige manier. Bij het maken van een afspraak kan er u duidelijk uitgelegd worden wat de kosten zullen zijn en waar u rekening mee dient te houden.

Een lavabo kan door verschillende oorzaken verstopt raken. Er kan gewoon een voorwerp of haar in de sifon van de lavabo vastzitten, de afvoer buis kan verstopt zitten met allerlei materiaal, maar ook kan er een doorvoerputje of vetvangputje gewoon vol zitten met zeepresten en dergelijke.

Wij komen daarom niet alleen met een hogedruk reiniger bij u langs om een verstopping op te lossen, wij komen met een combiwagen. Deze milieuvriendelijke combi wagen met euro 6 motor  kan zowel alle soorten en diameters riool ontstoppen als alle soorten putten leegzuigen en reinigen. Wat het probleem ook is wij kunnen het oplossen in 1 keer. Om te controleren of dat het riool nog in goede staat is kunnen we voor u een camera inspectie van uw rioleringsstelsel uitvoeren. Ook kunnen we met behulp van detectie apparatuur uw volledige rioleringsstelsel in kaart brengen en verborgen putten opsporen zonder dat we breek en graafwerkzaamheden moeten uitvoeren.

Waar nodig voorzien we nuttige tips en advies over hoe u uw riolering het best wel of juist niet kunt behandelen. Indien we tijdens de ontstoppingswerken zaken opmerken die aandacht vereisen, vertellen we u wat wij zelf zouden doen, mocht dit zich bij ons eigen huis voordoen. Vaak kan u als klant de  zaak perfect zelf oplossen, door een gedragsverandering of fysieke aanpak. Mocht er zich een probleem voordoen dat een professionele oplossing vereist of wanneer u zelf geen zin heeft in een soms smerig werkje dan kunnen wij dit ook voor u doen.

Wij behandelen uw eigendom zoals we ons eigendom behandelen. We houden alles schoon en netjes tijdens onze werkzaamheden. Als we zijn vertrokken dan zal u nauwelijks zien dat we bij u zijn geweest.

Het afval dat we opzuigen bij onze klanten wordt afgevoerd naar erkende verwerkingsfirma’s, u ontvangt hiervan een attest.

Als afvalstoffen ophaler zijn we erkend door Ovam en BIM en staan in de lijst van de door Aquafin erkende ruimers.