Ledigen en reinigen van septische putten

Voor het ledigen of ruimen en indien gewenst reinigen van uw septische putten bent u bij de ruimdienst van Van Gompel op het juiste adres.

Voor zowel particulieren als bedrijven ruimen en indien gewenst reinigen wij septische putten, sterfputten, waterputten of kelders. Onze ruimdienst doet dit telkens op een zeer propere, correcte en veilige manier. Bij het maken van een afspraak kan er u duidelijk uitgelegd worden wat de kosten zullen zijn en waar u rekening mee dient te houden.

Waar nodig voorzien we nuttige tips en advies over hoe u uw septische put en riolering het best wel of juist niet kunt behandelen. Indien we tijdens de ruimingswerken zaken opmerken die aandacht vereisen, vertellen we u wat wij zelf zouden doen, mocht dit zich bij ons eigen huis voordoen. Vaak kan u als klant de  zaak perfect zelf oplossen, door een gedragsverandering of fysieke aanpak. Mocht er zich een probleem voordoen dat een professionele oplossing vereist of wanneer u zelf geen zin heeft in een soms smerig werkje dan kunnen wij dit ook voor u doen.

Wij behandelen uw eigendom zoals we ons eigendom behandelen. We houden alles schoon en netjes tijdens onze werkzaamheden. Als we zijn vertrokken dan zal u nauwelijks zien dat we bij u zijn geweest.

Het septisch materiaal dat we opzuigen bij onze klanten wordt afgevoerd naar een waterzuivering van Aquafin om aldaar te worden gezuiverd en verwerkt. Om er zeker van te zijn dat we uw septisch materiaal naar een erkend verwerkingsstation afvoeren krijgt u na elke ruiming een ruimingsattest. Als afvalstoffen ophaler zijn we erkend door Ovam en BIM en staan in de lijst van de door Aquafin erkende ruimers.