Reinigen van rioleringen

Bent u op zoek naar een partner voor uw rioolreiniging, dan bent u bij Van Gompel op het juiste adres.

Door geheel Vlaanderen ledigen en reinigen wij riolen. Of het nu gaat om een afvoer van de lavabo bij u thuis of om een hoofdriool bij u in de straat of op uw bedrijf, wij reinigen ieder riool op een zeer propere, efficiënte, correcte en veilige manier. Alle diameters riool van Ø 32 mm t/m Ø 2000 mm worden door ons met behulp van onze combiwagen geledigd en gereinigd. Onze milieuvriendelijke combiwagen met euro 6 motor kan gelijktijdig zowel het rioolslib opzuigen als de rioolbuis zuiver spuiten. Het reinigen gebeurt met behulp van een rioolreinigingskop die door middel van water onder hoge druk zich zelf in het riool trekt en al het rioolslib losspuit en naar de zuigmond spuit. We kunnen het water debiet instellen van 50 tot 335 liter per minuut en traploos de druk opvoeren tot maximaal 275 bar. Voor elk soort riool en voor elke soort vervuiling hebben we diverse soorten spuitkoppen. In onze combiwagen kunnen we al 8000 liter zuiver spuitwater aanvoeren en 15000 liter vuilwater afvoeren. Mocht dit echter niet voldoende zijn dan kunnen we een wateraanhangwagen voorzien waarmee we nog eens 15000 liter zuiver spuitwater kunnen aanvoeren om zo efficiënt te werken.

Bij het maken van een afspraak kan er u duidelijk uitgelegd worden wat de kosten van de rioolreiniging zullen zijn en waar u rekening mee dient te houden.

Indien nodig en gewenst komen we geheel vrijblijvend en kosteloos bij u langs om uw rioleringsprobleem te bekijken en om samen met u te bespreken wat de beste aanpak is van uw probleem.

Het afval dat we opzuigen bij onze klanten wordt afgevoerd naar erkende verwerkingsfirma’s, u ontvangt hiervan een attest. Als afvalstoffen ophaler zijn we erkend door Ovam en BIM en staan in de lijst van de door Aquafin erkende ruimers.