Ledigen en reinigen van pompputten

Wilt u uw pompput reinigen, dan bent u bij Van Gompel op het juiste adres.

Voor zowel openbare diensten, bedrijven als particulieren ledigen en reinigen wij alle soorten pompputten. Dit doen we telkens op een zeer propere, correcte en veilige manier. Bij het maken van een afspraak kan er u duidelijk uitgelegd worden wat de kosten zullen zijn en waar u rekening mee dient te houden.

Alle soorten en maten pompputten worden door ons met behulp van onze combiwagen geledigd en gereinigd. Onze milieuvriendelijke combiwagen met euro 6 motor kan gelijktijdig zowel het slib opzuigen als de wanden en de pompen van de pompput zuiver spuiten. Indien we de put moeten betreden gebruiken we de juiste veiligheidsmiddelen, we hebben onder andere de beschikking over gasdetectie, perslucht met volgelaatsmasker, klimharnas en een driepoot met valbeveiliging en lier.

In onze combiwagen kunnen we al 8000 liter zuiver spuitwater aanvoeren en 15000 liter vuilwater afvoeren. Mocht dit echter niet voldoende zijn dan kunnen we een wateraanhangwagen voorzien waarmee we nog eens 15000 liter zuiver spuitwater kunnen aanvoeren om zo efficiënt te werken.

Bij het maken van een afspraak kan er u duidelijk uitgelegd worden wat de kosten zullen zijn en waar u rekening mee dient te houden.

Indien nodig en gewenst komen we geheel vrijblijvend en kosteloos bij u langs om uw pompput te bekijken en om samen met u te bespreken wat de beste aanpak is om de pompput te reinigen.

Het afval dat we opzuigen bij onze klanten wordt afgevoerd naar erkende verwerkingsfirma’s, u ontvangt hiervan een attest.

Als afvalstoffen ophaler zijn we erkend door Ovam en BIM en staan in de lijst van de door Aquafin erkende ruimers.