Ontstopping in Dessel, Mol, Retie, Turnhout, Lommel, Limburg, Antwerpen

Is uw toilet verstopt ? Dan bent u bij Van Gompel op het juiste adres.

Voor een snelle, professionele ontstopping in Dessel, Mol, Retie, Turnhout, Lommel, Limburg, Antwerpen tegen een scherpe prijs moet u bij van Gompel zijn.

Voor zowel particulieren als bedrijven ontstoppen wij dagelijks toiletten. Dit doen we telkens op een zeer propere, correcte en veilige manier. Bij het maken van een afspraak kan er u duidelijk uitgelegd worden wat de kosten zullen zijn en waar u rekening mee dient te houden.

Een toilet kan door verschillende oorzaken verstopt raken. Er kan gewoon een voorwerp in de toiletpot vastzitten, de afvoer buis kan verstopt zitten met allerlei materiaal, maar ook kan de septische put gewoon vol zitten of de afvoerbuis van de septische put verstopt zitten.

Wij komen daarom niet alleen met een hogedrukreiniger bij u langs om een verstopping op te lossen, wij komen met een combiwagen. Deze milieuvriendelijke combi wagen met euro 6 motor  kan zowel alle soorten en diameters riool ontstoppen als alle soorten putten leegzuigen en reinigen. Wat het probleem ook is wij kunnen het oplossen in 1 keer. Om te controleren of dat het riool nog in goede staat is kunnen we voor u een camera inspectie van uw rioleringsstelsel uitvoeren. Ook kunnen we met behulp van detectie apparatuur uw volledige rioleringsstelsel in kaart brengen en verborgen putten opsporen zonder dat we breek en graafwerkzaamheden moeten uitvoeren.

Waar nodig voorzien we nuttige tips en advies over hoe u uw septische put en riolering het best wel of juist niet kunt behandelen. Indien we tijdens de ontstoppingswerken zaken opmerken die aandacht vereisen, vertellen we u wat wij zelf zouden doen, mocht dit zich bij ons eigen huis voordoen. Vaak kan u als klant de  zaak perfect zelf oplossen, door een gedragsverandering of fysieke aanpak. Mocht er zich een probleem voordoen dat een professionele oplossing vereist of wanneer u zelf geen zin heeft in een soms smerig werkje dan kunnen wij dit ook voor u doen.

Wij behandelen uw eigendom zoals we ons eigendom behandelen. We houden alles schoon en netjes tijdens onze werkzaamheden. Als we zijn vertrokken dan zal u nauwelijks zien dat we bij u zijn geweest.

Het septisch materiaal dat we opzuigen bij onze klanten wordt afgevoerd naar een waterzuivering van Aquafin om aldaar te worden gezuiverd en verwerkt. Om er zeker van te zijn dat we uw septisch materiaal naar een erkend verwerkingsstation afvoeren krijgt u na elke ruiming een ruimingsattest. Als afvalstoffen ophaler zijn we erkend door Ovam en BIM en staan in de lijst van de door Aquafin erkende ruimers.