Over Van Gompel

Van Gompel Cleaning is een ruim- en reinigingsbedrijf in de ruime zin van het woord dat voor zowel openbare diensten, bedrijven als particulieren werken uitvoert. Met meer dan 17 jaar ervaring in de riolerings-en reinigingswereld gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg. Wij werken met één zeer gemotiveerd vast team, waarbij de zaakvoerder, Tom van Gompel, steeds op locatie de werken aanstuurt en mee uitvoert. Voor u als opdrachtgever heeft dit als voordeel dat u 7 dagen in de week steeds een vast aanspreekpunt heeft zowel telefonisch als op locatie. Service, kwaliteit, veiligheid en het milieu staan bij ons hoog in het vaandel. Gemaakte afspraken worden door ons altijd nagekomen, een woord is een woord en op calamiteiten reageren we zeer snel. Wij werken met een zeer modern milieuvriendelijk wagenpark, zeer moderne gereedschappen en hulpmiddelen die de werkzaamheden efficiënt en veilig laten verlopen.

Ondanks het feit dat wij een klein bedrijf zijn kunnen we toch dezelfde service en kwaliteit bieden als de grotere bedrijven in de reinigingswereld, met behoud van alle voordelen van een klein bedrijf. Door onze flexibele instelling, onze jaren ervaring, ons modern en milieu vriendelijk wagenpark, onze vele contacten en samenwerkingsverbanden in de branche kunnen we vrijwel direct inspringen op calamiteiten.

Indien nodig en gewenst komen we geheel vrijblijvend en kosteloos bij u langs om uw riolerings- of reinigingsprobleem te bekijken en om samen met u te bespreken wat de beste aanpak is om het probleem op te lossen.

Het afval dat we opzuigen bij onze klanten wordt afgevoerd naar erkende verwerkingsfirma’s, u ontvangt hiervan een attest. Als afvalstoffen ophaler zijn we erkend door Ovam en BIM en staan in de lijst van de door Aquafin erkende ruimers

Mocht u na het bekijken van onze website nog vragen of opmerkingen hebben dan mag u altijd bellen of mailen, we staan u graag te woord.

Neem contact op!