Ledigen en reinigen van vijvers & kelders

Wilt u uw vijver reinigen of uw kelder leegpompen en reinigen, dan bent u bij Van Gompel op het juiste adres.

Door geheel Vlaanderen ledigen en reinigen wij alle soorten en maten vijvers en kelders. Dit doen we telkens op een zeer propere, correcte en veilige manier. Bij het maken van een afspraak kan er u duidelijk uitgelegd worden wat de kosten zullen zijn en waar u rekening mee dient te houden.

Indien nodig en gewenst komen we geheel vrijblijvend en kosteloos bij u langs om de vijver of kelder te bekijken en om samen met u te bespreken wat de beste aanpak is van uw probleem. Elke kelder en vijver is anders, elke opdracht heeft weer eigen bijzondere zaken waar we rekening mee dienen te houden. Om er maar enkele te noemen, vissen die tijdelijk ergens anders moeten worden ondergebracht, in en uitrijdende auto’s, etc. Voor elk probleem hebben we een oplossing maar dit dienen we van opdracht tot opdracht afzonderlijk te bekijken.

Wij behandelen uw eigendom zoals we ons eigendom behandelen. We houden alles schoon en netjes tijdens onze werkzaamheden. Als we zijn vertrokken dan zal u nauwelijks zien dat we bij u zijn geweest.

Het afval dat we opzuigen bij onze klanten wordt afgevoerd naar erkende verwerkingsfirma’s, u ontvangt hiervan een attest

Als afvalstoffen ophaler zijn we erkend door Ovam en BIM en staan in de lijst van de door Aquafin erkende ruimers.