Reinigen van opslagtanks / silo’s

Een tank reinigen is 1 van de specialiteiten van Van Gompel. Voor het reinigen van al uw opslagtanks en silo’s bent u bij Van Gompel op het juiste adres.

Voor zowel openbare diensten, bedrijven als particulieren reinigen wij alle soorten opslagtanks en silo’s. Een tank reinigen doen we telkens op een zeer propere, correcte en veilige manier. Bij het maken van een afspraak kan er u duidelijk uitgelegd worden wat de kosten zullen zijn en waar u rekening mee dient te houden.

Alle diameters tanks, zowel ronde als vierkante, met allerlei soorten inhoud worden door ons met behulp van onze combiwagen geledigd en gereinigd. Onze milieuvriendelijke combiwagen met euro 6 motor kan gelijktijdig zowel het slib opzuigen als de tank met behulp van speciale tank wash koppen zuiver spuiten.

Indien we de tank moeten betreden gebruiken we de juiste veiligheidsmiddelen, we hebben onder andere de beschikking over gasdetectie, perslucht met volgelaatsmasker, klimharnas en een driepoot met valbeveiliging en lier.

Indien nodig en gewenst komen we geheel vrijblijvend en kosteloos bij u langs om uw opslagtank of silo te bekijken en om samen met u te bespreken wat de beste aanpak is van uw te reinigen opslagtank of silo.

Het afval dat we opzuigen bij onze klanten wordt afgevoerd naar erkende verwerkingsfirma’s, u ontvangt hiervan een attest. Als afvalstoffen ophaler zijn we erkend door Ovam en BIM en staan in de lijst van de door Aquafin erkende ruimers